uppdate

hej solen steker forfarande och jag har varit hundvakt åt mammas polare inger:).I kväll har jag ingenanning vad jag ska göra vill göra nått är fett utråkad på att bara vara hemma dom andra i familjen ska bort på crusing så då blir det full bil :/.
jaja höööööööööööööööööööööööörs<3

sthlm

godmorgon allla!
nu är klockan 09:52 och jag är vaken för att jag somnade 22.00 i går haha så nu är jag jätte pigg.I går var jag i huvudstaden med elisabeth,emelie,cissi och frida :) det var greate väder mycket varmt och galna studenter som åkte runt runt i hela sthlm.Det stank öl och sprit så fort man gick över gatan hehe men det såg jäkligt kul ut om 2-3 år tar jag studenten jag längtar faktist ;).I natt runt 02.30 så var det nån som bankade på min dörr och plingade på mamma rusade ner och öppna och där stod ett helt gäng killar och neranför dörren låg en ass packad gubbe.Efter ett tag kom polisen och hämtade han och åkte i väg .I dag är det inte lika varmt men det funkar senare vid 15.00 ska jag på fotboll.

detta handlade jag i sthlm
klänning åhlens 249 kr
bikini cubus 149 kr +99 för underdelen.
stor t-shirt monki 200
och sen ätbara saker mat och jordgubbar !

ha en bra dag !
puss


från min födelsedag vi sjunger för eurovision song contest :D




nu har jag varit i storvik och köpt blommer eller mamma gjorde det :P
vi hörs i morgon för min elaka syster ska ha datorn nu !
puss

valbo köpcentrum 25/5


soooool i dag med

vädret blir bara bättre och bättr.Har varit ute och solat sen klockan 15.00 väldiga sommar känslor man får eller det är väll sommar nu typ ? :P2 dagar kvar tills vi besöker kungliga huvudstaden alla vet väll STOCKHOLM ! sååå nice shoppa shoppa och shoopa vad ordet har till och med skrivit en lista vad jag ska handla och jag visste väll det ni vill veta vad XD
1. skolavslutningskläder
2.bikini
3.skor
4.shorts
5.massa linnen
6.tunika
7. skor
8. hårspännen + snoddar
9. GLASS haha

nu ska jag åka och köpa vattenmelon tror jag :P
hörs senare <3


tisdag ^^

godkväll alla :)!
fasiken vilket grymt väder vi har haft i dag har varit ut en hel del och myst i solen treeeevligt.Skolan gick faktist grymt fort iaf dom sista timmarna som brukar gå jätte segt annars men det var mys nu är det bara 15 dagar kvar till sommarlov!.

nu har jag precis ätit lite vattenmelon grymt gott ;)!


och kvälls sol har vi också ! ni ser ju själva :D

puss och puss!
cilla


sommaren är på ingång :)


coolt


foto : http://eehaselgren.blogg.se  elisabeth :) jag tycker bilden är grym !
nu är jag hemma och lägger upp lite bilder .Nån som har nått bra tvtips till kvällen ? :)

puss

ny dag !

godmorgon alla jobbare /studerande och ´sjusovare :D
i dag är det sol och jag har sovmorgon ! ;D har laddat in
nytt och frescht på min ipod nu så nu blir det musik i bussen.
måste sticka men ha en jätte bra dag !:) pussssssssss

lördag och söndag

godkväll alla!
ska berätta att igår lördag var det jätte bra födelsedag :)! med släkten och vännerna tusen tack för allt <3
vi var hos mig hela tjejgänget och bara hade 3vligt käkade mat umgås och kollade på eurovision song contest.Assså sverige förtjänade en bra plats tyckte jag 18 plats det är skamligt charlottan är ju bra och har mycket bra utstrålning.

söndag idag :)
idag var jag ivalbo med fanny vi kollade och träffade matte danny och erik !:) och det var nice danny är sååå rolig XD
men men det finns några trevliga bilder och lite mer fakta om allt som hände i dag på http://cilllla.bilddagboken.se check it up :D nu ska jag fixa lite och så sanningens ögonblick börjar snart det är ett måste tycker om det programet ;).



bjuder på en bild men hela jag är inte med som ni kanske märker xd men men ibland blir man ful på kort XD

ses i morgon !
cilla


grattis till mig


i dag är det min dag :D 16 år i dag grattis till mig! har precis fått lite paket tusen kronor och ett par skullcandy hörlurar till min ipod och en mp3 laddare åhhhh jag är SÅ glad för det ! i kväll blir skoj tjejorna kommer över på middag hojhojhoj:D

min idol

   
 Nu är han filmstjärna också Björn Gustafsson har bytt Melodifestivalen mot filmfestivalen i Cannes. Han är just nu på Franska rivieran och gör reklam för filmen "Les grandes personnes". Goooo björn  han är klockren ! :D


nu ska jag kolla på film !
 2 timmar kvar gratta mig ffs :P
puss och hej !




tips ?

nej nu ska jag förbättra min blogg ! jag har väll cirka 7 läsare och ja visst dom är  bra :) men jag vill ha fler ! någon som kan ge mig ett litet tips för hur en blogg ska gå bra '? (A)  och självklart skriv nackdelar vad ni tycker är fel på min blogg!



ha en fortsatt trevlig kväll :)<3

friday in my love

hej sötisar!
fredagen gick super fort i skolan det var typ som man blunda och sen titta så var den slut .Haha jag och ett antal till satt och töntate lite på rasten i dag  vi satt runt lägerelden låtsades vi haha och sjöng allt möjligt.Mogna nior och åttor vi är men kul var det ! haha man ska vara barn så länge man kan.Nu är jag hos pappa vi har precis käkat och så  i kväll blir det bara mys och tv kanske följer med lena och hannah när dom skjutsar linda till nån fest vi får se.Om cirka 4-5 timmar fyller jag år haha 16 bast tiden går fort när man har roligt !.I morgon blir det kalas eller med mormor dom andra i släkten kunde inte komma men det är skönt är inte ett dugg ledsen för det haha. sen kommer tjejgänget på middag  yeah :).



laaaaaaaaaaaaaater !
ha en bra kväll nu!
puss

fredag

godmorgon sjusovare och andra jobbare och studerande!
nu är jag i skolan och har matte men läraren är borta så då
har jag lite framför mig bloggen och lite annat.Nu har vi typ
3 lektioner kvar och sen slutar vi underbara fredag.Vi höres
när jag komemr hem vid 15.00 ungefär ha en bra dag!
puss


torsdag

hej vänner!
det hände så sjuukt mycket igår satt jag inte kunde blogga.Lite kort om onsdagens stora händelser! hela klassen sitter och kollar på film i no salen robin tar min vattenflaska och häller vatten på simons huvud simon får damp och går i mot robin robin blir rasande och knuffar in simon i ett glas skåp och sen  glas splitter över allt.Senare är jag hemma och ska precis lägga mig i sängen då hörde jag ett brak och kolalr då hade jag satt mig på mina nya solglasögon och dom gick sönder trevvvvlig onsdag eller hur ? .Men i dag är det torsdag och det har inte hänt så mkt plugg plugg och plugg.Nu är det bara 14 dagar kvar till sommarlovet och jag vet inte vad jag ska göra på skolavslutningen alla ska till furuvik.Men jag tyckte det inte lockade så mkt men som sagt man vet alldrig med mig det kan bli furuvik fest eller nått annat trevligt.På lördag smäller det för eurovisien song contest stavning jag vet haha och att cecilia fredrika christina olsson fyller år.


laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaater <3

premiär


första videobloggen ! haha asså jag garva inte :P

perfekt för en varm sommarfest


klänning h&m
skor din sko
och hår smycke h&m







godkväll

hej alla läsare :)!
i dag har jag städat min gaderob och det behövdes verkligen haha! den blev som ny igen och jag är nöjd.Samt har jag gjort ett stort beslut att jag struntar i rix fm festivalen i falun och satsar mer på skolan istället jag känner mig bra:).om 4 dagar blir jag 16 man har inte fattat det än att det är redan på lördag dagarna går sååå fort.Jag har iaf bestämt att jag ska middag av något slag det kommer bli trevligt faktist:).Nu snart så börjar andra avenyn och efter blir det sthlm på ettan.



ha en fortsatt bra kväll!
pussss

:)


 84 mail på msn och bara massa reklam ! det är inte nice precis!
 
kollade nyss på  tsatsiki morsan och polisen skit bra är den :D



tack till alla som läser min blogg :)
fortsätt med det !
laaaaaaaaater :)

godmorgon


jag vaknade med att min morgonpigga katt kom och mjaoa neranför sängen.Och då blev jag jätte rädd haha jag trode min katt var ute för syrran och morsan hade redan varit nere och kanske släppt ut henne men icke sa nicke hon var inne hon skönheten olsson haha.Nån som kollar på andra avenyn ? asså shiet det blir bara bättre och bättre för varje dag vilken spänning.  Jag  dör jag måste se avsnitt 103 nu och jag fick nyss veta att det sista avsnittet som sänds på tisdag en hel timme istället för 30 min ! hur ska jag klara en hel sommar utan andra avenyn ? det bästa programet jag vet .Jag kommer börja grina precis som jag gjorde när  jag var liten när greveholm julkalendern slutade stor grina kallas det.Nu ska jag ner och koka te och kolla på film   jag tror det blir  sunes sommar  vi får se :) ha en jätte bra dag! hörs! <3

minne

godnatt eller kväll!
var ner och myste lite nyss med varmsaft och en kvällsmacka.Och det var sååå skönt  att bara sitta  där nere helt själv och kolla ut  man såg ingen inte ens en katt.Då kände jag lugnet hur öde känslan kom fram av stillhet underbart.När jag satt där nere så började jag kolla på moln och närman blundar och kollar efter så ser man alltid nån figur och jag såg en dinosarie.Dinosarierna är rätt coola faktist när jag var liten ville jag ha en liten bäbis dinosarie som man kunde gosa med.Men pappa och mamma sa att dinosarierna inte fanns så då fick jag den där filmen som handlar om dinosarier landet för länge sen känner ni igen det ? :) lill fot eller nått haha det var iaf min favorit serie och film och det går på carton typ arje dag om jag inte har fel ska se det nu i veckan när jag är sjuk ska bli trevligt att få minnerna tillbaka.

 
hittade bar en svart vit  bild men  ...
godnatt !
puss


prylar som jag har fått och köpt !


dom fick jag av pappa igår ! :)  jag älskar alla grejor!

och dom här köpte jag i dag i valbo och på ica maxi :P


glasögonen köpte jag på h&m och emd albumet på ica maxi ! :)

i dag känner jag mig lite bättre men jag måste vara hemma i morgon för att det är bäst att bli helt frisk innan man går till skolan.Hade jätte gärnat gått dit och röstat på vart vi ska åka på skolresa och vilket datum hoppas inte den 30 maj snälla
i kväll blir det andra avenyn och sanningens ögonblick och nån trevlig film tror jag (A) vattenkokaren kommer bli aktiv!

höres!
<3

det här önskar jag mig nu !

None
fint väder massor av blommor och havet !
åkte till pappa som har kommit hem i natt från shangai ! söööt han är då fick 2 puma skor ett par dolce & gabbana solbrillor. tack det behövde jag nu <3 inte mer med det såska jag och han åka in till valbo/gävle och då ska jag få en skinnjacka kanske i födelsedagspresent vem vet ;) men överst på listan så är det emd konserter haha smart va? :)

hööörs senare !
puss

godmorgon

godmorgon alla bloggare och läsare !
jag har inte sovit nått i natt har inte kunnat andas normalt för jag är ju kanon förkyld.Svintrött är jag och jag har försökt somnat om men tror ni det funkar då? svar nej haha blir nog en tupplur på eftermiddagen.Nej nu ska jag kolla på film typ greveholm eller rasmus på luffen gamla godingar :D vilken skulle  ni ha valt ? :)




laaaaaaater <3

ahhhhh

hon gör mig galen !
äckel

sjukling

hej alla!
som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på några dagar för attt jag har haft mycket att göra.Vad har hänt dom här dagarna då ? jo ingenting bara en massa plugg och lite polisbilar i våran lilla by dom misstänker knark dumpning.I dag åkte jag hem en timme tidigare morsan var redan i sandviken för att hon hade hämtat hannah varför jag åkte hem var för att jag har blivit sjuk igen fett ont i halsen känner mig febrig och är jätte täpt i näsan.Det här är inte bra för det händer så mkt i maj födelsedagen rix i falun emd i valbo stockholm och kanske klass resa vi får se!.I kväll blir det lungt tv och godis frossa samt mycket honungsvatten och te och en massa alvedon så då får vi se om det blir bättre hoppppppppppppas.




ha en bra helg!
puss cilla

!!!

hade skrivit ett inlägg men det kunde jag inte lägga ut så det hamnade i utkast.Iallafall tisdag i dag dom är rätt härliga tycker jag i skolan asså eller den här tisdagen var bra den gick gick fort som alla andra dagar gör.I morgon beställer jag biljetter till falun då jag ska på rix fm festival den 23 som jag nämde tidigare jag är helt sjukt taggad var längsen jag träffade danny faktist hoppas han kommer i håg mig som han gjorde sist i gävle sjömaskyrkan undebar dag faktist.
Har inte nå mer att skriva men i morgon kommer bli najs ska på teater / dans musikal sånna gillar vi :D!.



tjing (L)


tävlar


hej igen jag blev nyss med i en tävling där man kan vinna dom här bra hårvårdsprodukterne från disp .Jag chansar att dom är bra jag vet ju inte för jag inte har testat förut  men du testa du med på http://shopaholicmamman.blogg.se!
puss (L)

måndag

hej vänner!
jag måste bara skriva att jag är skadad har gjort nått med hälen så jag kan inte sätta ner den i marken.Det började på lunchen när jag skulle gå från mattan då kände jag att det började ila i hälen sen mot eftermiddagen gjorde det svin ont.I kväll har jag varit på biltur syrran har övningskört och det går galant att köra nu för henne i början var jag livrädd när hon fick motorstopp mitt i vägen men nu har hon lärt sig allt det där perfekt ! haha jaja i morgon satsar jag på ett vg i teknik har gjort ett jobb nu terminens jobb och jag har gjort det så bra som möjligt  och det kan bli vg/  mvg vi får hoppas allt .



nu ska jag kolla på aa (andra avenyn ) på webben!
sov gott !
cilla

måste ha !

249 kr lindex  !

söndag

hej hej !
solen fortsätter och skina men det är dock inte lika varmt som i går faktist.Har nyss ätit en underbar frukost ute på alltan en smothie 2 mackor och en massa blåbär och hallon som var frysta mumsi mumsi.I dag ska jag till stugan och kanske bada vi får se om det blir varmare jag har ju ingen lust att bli förkyld nu när så mycket kul händer i maj födelsedagen massa E.m.D och en massa mera näst är rix fm festival i falun jag är kanske hur taggad som helst ska bli skoj!.


 vi höres senare !
cilla

körslaget

jahapp alldrig får man som man vill men heregud det är ett tv program !.Brolles kör var iaf oerhört king men tydligen fast det några fans till team cans så dom fick vinsten grattis till dom då haha!även fast jag inte bryr mig har sett 2 program av körslaget satt för mig spelade det ingen roll XD.Kvällen käkade vi först middag hamburgare och potatis och sen har jag pluggat teknik på en lördag roligt liv man har då haha not men aja jag bjuder på en bild ni kanske ser vem det är till .

hörs!
puss


lördag

jag är så jävla trött på att på i järbo . Finns inget att göra om kvällarna  !   tror fan att jag ska hyra film själv yeah låter kul va?:) synd att emelie är typ sjuk annars kunde  jag hitta på nått med henne :!.HÖRS SENARE !

fotboll och planer för kvällen

jag och  fanny var på fotboll på eftermiddagen och tyvär blev det förlust igen  0-4  blev det .I kväll vet jag inte vad jag ska hitta på det är en en rock konsert på folkets hus i kväll är lite små sugen och kolla vad det är för nått om jag får nån med mig.Solen fortsätter och lysa och det är jätte varmt ute nu tror man att det är sommar men nej nästa vecka blir det kallt igen typ runt 7 grader.Undra vad alla är ingen är inne på msn dom är nog ute i solen eller nått.äh nu måste jag dra vi hörs!!!!!!!! :D ha en bra kväll hejdå !:)

soooooool:)

gårdagen var jag med vännerna och satt upp cissis studsmatta och sen var vi ute och cyklade bara.I dag är det strålande väder har nyss varit ute på en långpromenad i skogen underbart fast så varmt så jag trodde att jag skulle dö.På eftermiddagen ska jag och fanny åka ner och kolla fotboll järbo-kvarnsveden hoppas på vinst i dag det behöver dom!.I kväll är det final i körslaget och jag hoppas på brolles kör dom äger ju och brolle är kanske hur cool som helst :D.Vilka håller ni på ? :)
     VS     

UT I SOLEN MED ER :D
CILLA


en komentar

hej alla!
jag fick en en komentar i går och det är ju jätte bra då vet jag vad jag ska förbättra.I komentaren stod det att jag skulle lära mig använda punkt och ta stor bokstav m.m och visst när man skriver snabbt som jag gör så glömmar man det men nu ska jag försöka skriva lugnare och tänka på vad jag skriver.Just nu har jag precis börjat i skolan snart dagen i dag blir det att jag ska måla och sen ska vi ha picnic ute eftersom det är stekande varmt ute Underbart verkligen :).I kväll vet jag inte vad som händer och sker bara att vi ska grilla i kväll osv.Ut i solen med er eller ni kanske sover är på jobbet/skolan.

tjiiiiiing <3  

hörs senare

trötthet

jag är så sjukt trött så jag ska hoppa ner i badet och sen sova måste var nå konstigt så här trött brukar jag inte vara konstigt.Men ni får njuta av en fin tunika eller 2 som jag ska beställa snart och jag älskar dom hehe<3
 båda är från  LAREDOUTE 

torsdag

 i dag var det skola som vanligt gjorde ingenting typ på hela dagen bra cilla haha! .Men orka att måla hela tiden då  jag får iallafall kramp i fingrarna av det .Underbart väder det var i dag då solen stekte och himelen var klar blå fanatastiskt!.Jag emelie sara och cissi gick ut och stekte samt busringde till en hel del folk haha det var kul .Sen fick vi glass av lärarna det var gött det jag tog en kola strut från sia och den var väll sådär intresant XD.Sen åkte jag och sara ner på 13 och gick lite på stan och sen gick jag till bussen och åkte hem men det var inte så kul att städa direkt när man kom hem  jaja ni ba antecknar ska ut och sola nu snart med en yogurt drink och ipod sommarkänslor on ahaha.





hejdå


godkväll

hej alla !
kvällen bestog av grillad mat kyckling och potatis och det var skit gott .Sen har jag suttit en hel del med teknik arbetet som ska vara klart 10 maj och jag kommer hinna precis :).Jag mår inte alls bra i dag heller magvärken fortsätter har tagit en alvedon nu så vi får se om det blir bättre . Jag är sugen på att vara sjuk i morgon är ju klar med allt och vi har profilvecka det skulle ha varit skönt att få slappa lite samt plugga men nix måste ner och hämta kakor som vi ska sälja med klassen till skolresan vi skulle åka till göteborg men vi kom till skärholmen haha bra klassen skit bra HEJA!.Nu blir det dusch  dusch tajm :P ses i morgon vänner !jo föresten aktiva listan på nya bloggplattformen kommer den finnas kvar där ? jag hittar den inte iaf ! puss och kram en trött cilla

tjabba

nu ska jag precis sluta i skolan bussen går om hundra år :/ och jag är jätte hungrig nån som kan trolla fram en macka åt mig ? haha ska iaf dra nu ses när jag kommer hem laaaaaaaaaaaaaaaaaaater :)

tisdag

hej vänner!
tisdag i dag jag har målat svamp bob fyrkant en mega stor är dock inte färdig än men bild kommer i morgon :).Jag mår inte nå bra alla har fetaste magvärken och lite ont i huvudet   men det gör mig inte på dåligare humör haha.I kväll ska jag mamma grilla hamburgare och jag ska göra potatismos till mumma!.Imorgon ska jag på teater på folketshus klockan tio med alla som har skapande på profilveckan jag tror det blir bra (hoppas jag) .Nu vet jag en grej som jag vill ha i födelsedags present ett mobilt bredband som jag kan blogga i från vad jag än är i stan,bussen,standen,sommarstugan eller var jag än är så smart jag tror jag ska önska mig ett från telia intresant värre haha.Nej men nu ska jag skriva nota vad jag mamma ska handla och jag måste bara säga att Jason mraz i`m yours är en oerhört bra låt kärlek till den!.




du är fin som du är!
puss cilla

måndag

vad är lycka ? jo när solen lyser träderna börjar få gröna blad och då vet man att man kan välkomna sommaren 2008.Skoland i dag var inte så kul satt inne hela dagen när dom andra som hade hälsa fick vara ute hela tiden det kändes surt att dom slapp värmen inne även fast det är varmt ute men ändå men ute svalkar det iallafall.Jag vill vara sjuk hela veckan men man kan ju ge den här veckan en chans är det tråkigt i morgon så är jag hemma restan av veckan.Det håller på att dra i hop sig till min födelsedag 19 dagar kvar och jag är mer taggad någonsin fast 16 är inteså kul ålder men.Jag kommer iaf in på relaxen på badhuset då HEJA !den 30 maj så ska jag till sthlm med mina favoriter ska bli fett kul faktist.Och med klassen så ska vi till sthlm nån gång i juni typ och campa i skärholmen nån stans och det lät himla roligt.Nej nu ska jag gå ut en sväng i det fina vädret sitta ute och läsa tror jag  låter mysigt tycker jag katten ska också vara med har jag bestämt haha, Missa inte andra avenyn 20.00 sjukt spännade PUSS PÅ ER !

aaaaaarrrrrrgggggh!

jag hade precis duschat och skulle hoppa ner i min säng men nix det fick man inte man mötte av sin elaka syster som hade spillt blåbär i min säng så nu får jag inte sova med mitt lovely katt påslakan haha hämden är ljuv så det så.Jag är fett opepp på att gå i skolan i morgon som f*n jag orkar inte snälla säg att det är fredag i morgon säg det haha.Men men som sagt har kämpar man ändå jag har ju inte vanliga lektioner på hela veckan tack gud:D.nu ska jag be min damp syster  lägga av att störa mig haha godnatt !

!!!!!!!!!!!


jag bjuder på en bild på mig och emelie första gången jag såg normal ut haha.
jag har sovit i 2 timmar nu ass skönt så nu är jag super pigg !jag taggar till andra avenyn!

lördag och söndag

goddag alla :)
gårdagen var jag med emelie hela kvällen / natten vi var ute ett jäkla bra atg eller till halv tolv iaf haha.Sen fettade vi chips och cola samt bussringde till hur många som helst det var skit kul verkligen.Somnade väll riktigt vid halv 5 ungefär och jag försökte väcka emelie med vid 11 men det gick inte så bra men hon vaknade halv 11 då bussringde vi igen till lite folk.Sen gick vi upp på byn och köpte glass och stekte i solen underbart nu känns det som att sommaren är på inngång.Det är 37 dagar kvar till sommarlovet och för miog är dt blandade känslor att sluta nian klassen kommer jag sakna alla mina vänner i 8c och allt ack men men man måste ju sluta nån gång jaja intresant XD.Nu ska jag städa hejdå!<3

:D

tack emelie för all hjälp med bloggen :) nu bloggar jag som vanligt igen !
ha en bra kväll ! puss


RSS 2.0